Tillbaka till Fotografi och film

Photoshop Elements grundkurs

  • Lär dig god komposition
  • Utveckla din känsla för färg

Ett marknadsledande program för hantering och redigering av digitalfoto!

INNEHÅLL OCH MÅL
Här får du lära dig att arbeta med bilder som du skannat in eller hämtat in i datorn från en digitalkamera/systemkamera. Hur man lägger över bilder från systemkameran/digitalkameran till datorn och hur det görs smidigast i både PC -och Macmiljö. Du får lära dig mer om hur en bild är uppbyggd, justera felaktigheter såsom färgbalans, kontrast, färgmättnad, beskärning m.m. Du får lära dig att spara på rätt sätt, tagga bilder och göra fotokollage och bildspel. Du lär dig också att konvertera bilder för att lägga ut på internet, bifoga i mail och dela bilderna socialt.

FÖRKUNSKAPER
Du bör ha god datorvana i PC eller Mac.

KURSLEDARE
Alla våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem med möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Kostnad för ev. material tillkommer och kan beställas på plats.
Det går alltid bra att ta med sig sin egna dator men se till så ni har relevant program installerat - i detta fall Photoshop Elements.
Vi har även elevdatorer, PC.

BRA ATT VETA
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs.
Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader utan extra kostnad.

RABATT HOS BOKUS
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. Ange MEDBO14 som "Kampanjkod" och få 5% rabatt på www.bokus.com.
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information.

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan