Tillbaka till Data

Skräddarsydd datautbildning för företag och organisationer

Medborgarskolans datakurser
  • Få ut det mesta av din dator
  • Ta del av den digitala världen
  • Lär dig verktygen

Medborgarskolan i Mariestad har stor erfarenhet av att skräddarsy datautbildningar för små och medelstora företag och organisationer. Allt från stora uppdrag på flera månader för hela personalstyrkan på företaget till enskild undervisning vid enstaka tillfällen.

INNEHÅLL
Kursens innehåll och omfattning bygger på det behov och/ eller önskemål som den beställande organisationen har. Upplägg och beskrivning av utbildningen tas fram i samarbete med vår kursledare. Vårt uppdrag är att tillhandahålla en utbildning exakt efter ert önskemål.

UPPLÄGG
Enligt överenskommelse - dag, tid och antal kurstimmar per lektion, ert behov styr helt vår planering av kursen.
Vi ser gärna att deltagarna får arbeta i "skarpt läge", det kan därför vara bra att ta med sig ev. logotyper och information om Brandboks till kursen.

FÖRKUNSKAPER
Vid behov kan test av kursdeltagare göras inför kursen. Detta för att underlätta uppdelning av och behovsanpassa för olika grupper.

KURSLEDARE
Michael Nyberg har haft kurser i data hos Medborgarskolan i över 30 år. Hans långa erfarenhet och stora pedagogiska förmåga gör honom till en av våra bästa kursledare. Inte sällan hör vi från deltagare att "nu först förstår jag, nu har jag äntligen lärt mig något" Han har även omfattande erfarenhet av uppdragsutbildning som helt anpassas efter kundens önskemål, från korta kurser till hela terminskurser, med allt från en till tio deltagare per gång.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget, internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Ledaren ger information om eventuellt kursmaterial vid första kurstillfället, deltagarna beställer sedan själva vid behov.

BRA ATT VETA
Kontakta gärna Susanne Dahlman 0510-20821 eller Michael Nyberg, 0705-400 100 för mer information och eller förslag på kurs.

Under den termin som du är deltagare på Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com.

Alla våra kursstarter är preliminära. Du får en kallelse per post eller telefon före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information.

REFERENSER
Företag och organisationer som anlitat Medborgarskolan för datautbildning är bl. a.
Mariehus AB
Jede AB
Tolkförmedlingen i Mariestad
Novab AB
Västra Götalands Regionen

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0510-208 00

Lokalkontor i Region Väst

Läs vårens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Vår 2017

5 april kommer Anders Bagge och föreläser i Skövde!

Läs mer & boka biljett