Kika in på vår betawebb

Snart lanserar vi vår nya webbplats. Vill du testa den redan nu? Sök kurser och evenemang på vår betawebb.

Tillbaka till Data

Data - enskild undervisning

Medborgarskolans datakurser
  • Få ut det mesta av din dator
  • Ta del av den digitala världen
  • Lär dig verktygen

Behöver du kunskaper eller hjälp med något dataprogram? Det kan vara grundläggande kunskaper till att kunna utnyttja program mer effektivt.

Vi har studiecirklar i många dataprogram och nivåer. Om dessa kurser inte passar i tid eller om du vill ha en kombination så är detta valet för dig.

Vid enskild undervisning skräddarsys kursen för respektive deltagare. Det är du som deltagare som beställer vad kursen ska innehålla och tillsammans med ledaren lägger upp en bra plan.
Kursen kan hållas i våra lokaler, hemma hos deltagaren eller på en arbetsplats. Dessa kurser är intensiva och med stort fokus på vad du som deltagare behöver.

När du anmäler dig får du gärna skriva något om dina önskemål i noteringsfältet. En av våra kursledare tar sen kontakt med dig och så kommer ni överens om tider när ni träffas.

Vår grund är tre tillfällen á två timmar för 3500 kr. Vill man ha fler tillfällen så går det naturligtvis att lösa.

KURSMATERIAL
Din dator kan vara en Mac eller en PC.

OBS - DENNA KURS/MÖJLIGHET GÄLLER I HELA SKÅNE!

KURSLEDARE
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs.
Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader utan extra kostnad.

RABATT HOS BOKUS
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. Ange MEDBO14 som "Kampanjkod" och få 5% rabatt på www.bokus.com.
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare