Tillbaka till Övriga instrument

Låtskrivarkurs enskild undervisning 5 x 30 minuter Nyhet!

Vill du lära dig att skriva låtar? Oavsett om du vill ta upp och utveckla ett tidigare intresse eller är nyfiken nybörjare kan enskild undervisning vara ett bra alternativ.

Innehåll
Du lär dig harmonilära, instrumentation, låtstruktur och melodi samt textskrivande för dig som vill skriva för sång.
Kursinnehållet är anpassat efter dina önskemål och behov och kommer att styras mycket av stilen du vill skriva i (pop, rock, jazz, instrumentalt, klassiskt etc).

Upplägg
Undervisningen är utformad för att hjälpa dig så mycket som möjligt i att kunna skriva musik med bästa resultat både tillsammans med kursledaren och hemma. Som deltagare kommer du själv att kunna bestämma om fokus ska ligga på ett specifikt område eller på ett heltäckande plan. Kursledaren finns där för att hjälpa dig att uppnå just dina mål som låtskrivare.
Lektionerna sker enskilt fem veckor i rad, samma dag och tid. Lektionstiden är 30 minuter men om du önskar längre lektioner finns det möjlighet att boka dubbellektioner.

Förkunskaper
Undervisningen anpassas efter dina önskemål och behov. Passar både dig som är helt nybörjare och dig som är erfaren och vill utvecklas i ditt skapande.

Kursledare
Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Bra att veta
Om du har fått förhinder och inte kan komma på en lektion ber vi dig meddela detta 24 timmar innan planerad lektion. Vid senare återbud räknas lektionen som förbrukad.
Efter anmälan blir du kontaktad via mail för att bestämma tid och dag för undervisningen. Det är därför viktigt att du anger en korrekt mailadress vid anmälan.

I våra lokaler finns en kaffeautomat. Vill du köpa kaffe, te eller en kopp varm choklad, ta med en 10-krona.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete

Dela med dig av din kunskap, inspirera andra och utvecklas själv! Som kursledare på Medborgarskolan blir du en del av folkbildningen och får en unik möjlighet att dela med dig av ditt intresse och det du brinner för.

Läs mer och ansök här!

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare