Styla om mig - Golden Girls - workshop Make-Up

INNEHÅLL OCH MÅL
Älskar du livet eller vill helst dra något gammalt över dig? Kom och pigga upp dig med en inspirerande workshop om make-up! Vilka färger passar dig? Vilka är de nya trenderna inför hösten?
Kanske vill du veta hur du skall lägga en snygg make-up i något speciellt sammanhang - fest, anställningsintervju eller bara på fritiden? Förrutom att hitta rätt kläder för rätt tillfälle är det lika viktigt att hitta rätt make-up!

UPPLÄGG
Under några timmar får vi prova framför spegeln under sakkunnig ledning! Vi har kul och känner att vi "looking good - feeling great" efter denna träff!

FÖRKUNSKAPER
Behövs inte.

KURSLEDARE
Hilary Farnell, otroligt populär kursledare, färganalytiker och make-up artist med långvarig erfarehet från kosmetikabranschen både i New York och Los Angeles. Hilary började ordna work-shops, seminarier och konferenser när hon arbetade som utbildningschef i USA. I snart 20 år har hon drivit min konsultfirma här i Sverige, CIC - Color and Image Concepts!

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Golden Girls = kvinna, 55+
Kom ihåg att 1 studietimme = 45 minuter
Har du läst våra köpevillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller fråga oss!
Kursavgiften går att dela upp utan extra kostnad!

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan