Tillbaka till Matlagningskurser

Rawgourmet för finsmakaren - Nyhet!

Raw food är en av de snabbast växande hälsomattrenderna i västvärlden! Tack vare att Raw food är enkelt att tillaga, går snabbt att göra och är ett supergott sätt att få i sig all den näring ens kropp behöver dagligen passar det perfekt i vår samtid.

Innehåll
Få en komplett basintroduktion till finsmakarens Raw food. Imponera på dina gäster! Vi gör bland annat Raw-sushi, festtårta och choklad.

Upplägg
Kursdeltagarna jobbar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Kvällen avslutas med stor gemensam måltid av allt vi lagat!

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Christopher Engdahl är mycket erfaren inom hälsoområdet. Han har forskarexamen från Falmouth University, ger återkommande kurser i hälsosam matlagning i Stockholmsregionen och han står många timmar varje vecka hemma i köket och lagar mat till sig själv, familj och vänner!
rawness.se/blogg/rawfoodmannen

Kursmaterial
Du får ett recepthäfte som innehåller alla de rätter vi kommer att laga, samt en härlig doggybag av de läckerheter som blir över. Kostnader för råvaror, recept och material ingår i avgiften.

Utvecklingsmöjligheter
Det finns många andra spännande matkurser att välja mellan. Se www.medborgarskolan.se

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan

Indien – curryns och den vegetariska matens förlovade land. Olika språk, religioner och kulturer har präglat seder, bruk och maträtter. Grönsakerna och de vegetariska rätterna dominerar.

Indisk matlagning

Frossa i choklad – lär dig göra chokladpraliner, tryfflar och sötsaker med choklad!

Se alla kurser

Lär dig dig laga, smaka. Framförallt gröna råvaror som hettas upp till 42 grader. Mat vi mår bra utav. Gott, färgstarkt och med rätt näringstänk.

Läs mer om kursen här

"Lugn mage med god mat" är titeln på Sofia Antonssons senaste bok. En kokbok för alla med oroliga magar. Kom och lyssna, få råd och handfasta tips hur du kan ändra din livsstil och lindra din Ibs.

22/9 och 17/11

Läs mer och anmäl dig här