Tillbaka till Skrivarcirkel

Sofi Oksanen - Om att skriva

En kväll med Sofi Oksanen, med tankar, tips och reflektioner kring skrivande. Vi pratar bland annat om att skriva skönlitteratur, dramatik och att översätta. Under kvällen är du är välkommen att delta i samtalet. Skicka gärna in frågor du vill ska tas upp i förväg via mejl till info.sthlm@medborgarskolan.se mailto:info.sthlm@medborgarskolan.se. Samtalet förs på engelska.

Om föreläsaren
Sofi Oksanen slog igenom snabbt redan med debuten "Stalins kossor" och hennes uppmärksammade och prisbelönta roman "Utrensning" gjorde henne känd hos en stor, internationell publik. Den kom att både sättas upp som teater, här i Sverige på Stadsteatern, och även omvandlas till film. I höst är hon aktuell med sin senaste roman "Norma".

Lokal
Föreläsningar kan flyttas inom Stockholm. Läs informationen på kallelsen.

Bra att veta
Arrangemanget pågår ca två timmar inklusive paus och frågestund. Har du en fråga om skrivande som du vill att vi tar upp är du välkommen att skicka ett mejl till info.sthlm@medborgarskolan.se med noteringen "Fråga Sofi Oksanen" i ärenderaden. Obs! Samtalen hålls på engelska.

Våren 2016 inleder Medborgarskolan ett nytt samarbete med tidskrifterna Forskning och framsteg, Modern Psykologi, Modern Filosofi och Språktidningen. Du som väljer att delta i den här kursen hittar ett bra erbjudande här <http://vetenskapsmedia.se/medborgarskolan>

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan

Ditt kroppsspråk signalerar ofta mer än orden du säger. I denna intensiva workshop jobbar du praktiskt med ditt eget kroppsspråk och utvecklar din förmåga att kommunicera.

Anmäl dig här

På våra skrivarkurser ger vi dig grundverktygen för att komma igång i ditt skrivande och förverkliga din dröm att skriva en novell, ett resereportage eller kanske boken om ditt liv.

Se alla våra skrivarkurser

En kväll med författaren Sofi Oksanen, med tankar, tips och reflektioner kring skrivande.

Tisdag 18 oktober

Få hjälp av vår kursledare att välja rätt kurs under våra inplaceringstest i början på terminen. Du kan också ta hjälp av Europarådets nivåskala och bedöm själv din nivå.

Se aktuella datum för våra inplaceringstest eller ring 010-157 63 61 och boka en tid!

Inplaceringstest/rådgivning