Tillbaka till Personlig utveckling

Mer passion i livet! - Eva Sanner

När du är autentisk och följer din passion, är du också till störst glädje för världen omkring dig. oavsett om det handlar om att våga stå upp för och följa ditt hjärta i en kärleksrelation, om att våga tro på dina idéer och visioner i jobbet eller om att leva det liv du innerst inne längtar efter - genom några enkla principer kan du förändra ditt liv! Eva Sanner visar på konkreta vägar till ett mer passionerat liv med mera utrymme för kärlek, skapande och högre livskvalitet.

Föreläsare
Eva Sanner är diplomerad psykosyntesterapeut och författare och coach. I höst är hon aktuell med boken "Passionskoden".

Lokal
Föreläsningar kan flyttas. Läs informationen på kallelsen!

Bra att veta
Föreläsningen pågår ca 2 timmar inklusive paus.

Våren 2016 inledde Medborgarskolan ett nytt samarbete med tidskrifterna Forskning och framsteg, Modern Psykologi, Modern Filosofi och Språktidningen. Du som väljer att delta i den här föreläsningen hittar ett bra erbjudande här <http://vetenskapsmedia.se/medborgarskolan>

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/


Anmälan

Träna balett! Vi har flera kurser för vuxna att välja mellan!

Se våra balettkurser

En diplomutbildning för dig som antingen vill börja din framtid som make up-artist eller bli bättre på att sminka dig själv.

Visa utbildningar

Vill du lära dig konsten att få folk att lyssna? Vi har många olika kurser i retorik att välja mellan.

Hårstylistens yrke är nära sammanlänkat med make up-artistens med främsta uppgift att styla hår och göra håruppsättningar.

Utbilda dig till hårstylist