Tillbaka till Personlig utveckling

Du har svaren! Filosofi till vardags - Tulsa Jansson

Ett liv utan svårigheter är svårt att föreställa sig. Inom filosofisk praxis menar man att vi själva bär svaret och lösningarna inom oss på de flesta problem vi möter. Med vidgade perspektiv kan vi frigöra vår inre visdom när vi ställs inför livets gåtor och utmaningar. Genom att i dialog noga formulera frågan är det lättare att komma fram till de svar vi behöver. Tulsa Jansson visar hur vi kan identifiera vanliga visdomshinder, och hur dialog kan vara ett kraftfullt verktyg för den som söker svar.

Föreläsare
Tulsa Jansson är filosofisk praktiker, författare och uppskattad föreläsare. Bland hennes böcker märks "Du har svaren! Filosofi till vardags".

Lokal
Föreläsningar kan flyttas. Läs informationen på kallelsen!

Bra att veta
Föreläsningen pågår ca 2 timmar inklusive paus.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/Anmälan

Hårstylistens yrke är nära sammanlänkat med make up-artistens med främsta uppgift att styla hår och göra håruppsättningar.

Utbilda dig till hårstylist

Träna balett! Vi har flera kurser för vuxna att välja mellan!

Se våra balettkurser

Snart lockar den klara höstluften oss ut i naturen! Låt löparrundorna bli lite äventyrligare i år med hjälp av karta och kompass – pröva vår nybörjarkurs i orientering! Eller följ med på vårt mikroäventyr och övernatta i skogen.

Läs mer om våra kurser utomhus

En diplomutbildning för dig som antingen vill börja din framtid som make up-artist eller bli bättre på att sminka dig själv.

Visa utbildningar