Tillbaka till Redovisning och beskattning

Bokslut

  • Erfarna och engagerade kursledare
  • Kurser över hela landet
  • Höga kvalitetskrav

För dig som klarar av den löpande bokföringen och nu vill gå vidare för att klara av det mesta i bokslutsarbetet. När du har gått kurserna Bokföring grundkurs, Bokslut och Resultat och balans erbjuds du att skriva prov för att diplomera dig i redovisning och ekonomistyrning.

Innehåll
Vi går igenom redovisnings- och värderingsprinciper, avstämningar, avskrivningar, bokslutsdispositioner, skatter, årsredovisning m.m.

Upplägg
Teori i klassrum.

Förkunskaper
Bokföring grundkurs.

Kursledare
Elizabeth Larsson. Ekonom med lång och bred erfarenhet inom området ekonomi, redovisning ,data, utbildning och administration. Stora och små företag inom många olika branscher. Har varit ledare i Medborgarskolan en längre tid. Även utbildat internt i företag. Brinner för lärandet och ekonomi.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
I kursen används boken "BASBOK i bokföring - BAS 2000 - med den nya bokföringslagen", du kan köpa kursboken på bokus.com elller på liber.se

Utvecklingsmöjligheter
När du har gått kurserna Bokföring grundkurs, Bokslut och Resultat och balans är du diplomerad i redovisning och ekonomistyrning.

Bra att veta
Rabatt hos Bokus.
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 5% rabatt på www.bokus.com.

Anmälan

Universum i din hand/Christophe Galfard, Vårt klot så ömkligt litet/Ulf Danielsson, Om att skriva/Sofi Oksanen, Möt dina värsta talarutmaningar/Elaine Eksvärd, Det första intrycket/Angela Ahola, Mer passion i livet /Eva Sanner.

Visa alla föreläsningar

En god man utses till myndiga personer som behöver hjälp med att få sina rättigheter tillgodosedda. Ditt uppdrag blir att fungera som en förlängd arm i samhället för dem som av olika anledningar inte kan sköta sina angelägenheter på egen hand. Den här kursen ger dig de kunskaper som du behöver.

Se kommande kursstarer

Medborgarskolans fördjupningskurs i sociala media fokuserar på praktiska kunskaper och färdigheter som du kan använda i ditt arbete som kommunikatör och vi ägnar mycket tid åt olika övningar och uppgifter.

Lär dig grunderna i bokföring! Perfekt för dig som har eget företag.

Kommande kursstarer