Diplomutbildning Makeup Artist och Hårstylist Yrkesutbildning - Distans

Makeup artist & Hårstylist, 30v
Utbildningen ger dig en gedigen kunskap och erfarenhet inom områdena make-up och hår. Det gör dig attraktiv och anställningsbar i branschen eftersom du kan arbeta flexibelt med båda. Utbildningen riktar sig till dig som drömmer om att lägga make-up för reklam, photoshoots, bröllop, modevisningar etc. Vi ger dig en bred kunskap om innehåll, ekologi, färglära, tekniker och praktisk erfarenhet samt byggande av din portfolio. Ekonomi och marknadsföring är delar av utbildningen som är unika för just vår utbildning.
Älskar du att skapa, fläta, bygga volym och få ett hår att se fantastiskt ut? Detta är utbildningen för dig! Du når en fördjupad kompetens inom styling för mode, photoshoots, visningar, bröllop och fest. Hur hanterar vi olika typer av hår och vilka produkter är de bästa för att skapa volym? Vi ger dig all kunskap du behöver för att arbeta professionellt.
Make-up artist, 200 timmar och Hårstylist 40 timmar ger 240 timmar, en mycket gedigen utbildning som breddar dina chanser att lyckas i branschen.

På Organic Beauty Academy får du all förberedelse för att arbeta professionellt i branschen med en unik spetskompetens med ekologiska produkter. Utbildningen vänder sig till dig som brinner för make-up och skönhet ur ett miljövänligt och hållbart perspektiv. Kanske är du make-up artist idag och vill bredda din kunskap eller är du självlärd och vill diplomera dig? Har du ingen erfarenhet av make-up är du välkommen till oss genom att göra ett inträdesprov, allt för att hålla högsta kvalitet och resultat. Inträdesprovet får du specifik information om när du anmält dig. Du får tydliga instruktioner om vad du ska lämna in och sedan sker en bedömning och du blir antagen eller välkommen att söka vid nästa terminsstart.

Rabatt
När du väljer en diplomutbildning hos Organic Beauty Academy by Medborgarskolan får du ett startkit för Make-up artistutbildningen till ett värde av 15.000 kr och för hårstylistutbildningen med 8000 kr. Vid kursstart erhåller du dessutom ett rabattkort som ger dig fina rabatter på produkter till ditt kit.

Ledare
För oss på Organic Beauty Academy är bra produkter och en gedigen kunskap det absolut viktigaste. Därför är alla våra ledare aktiva i branschen. Det ger dig som deltagare en bättre förståelse och kunskap om hur branschen fungerar och vad som krävs av dig.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor