Diplomutbildning Makeup Artist Yrkesutbildning - Malmö

Ekologisk makeup-utbildning på distans!

Makeup artist - 20 veckor

Utbildningen för dig som drömmer om att lägga makeup för reklam, photoshoots, bröllop, modevisningar etc. Vi ger dig en bred kunskap om innehåll, ekologi, färglära, tekniker och praktisk erfarenhet samt byggande av portfolio.

Ekonomi och marknadsföring är självklara delar av utbildningen som inte finns inkluderad i andra utbildningar. Makeup-kit värde cirka 15 000 kronor ingår.

Makeup artist 200 timmar, en gedigen utbildning.

På Organic Beauty Academy

Här får du all förberedelse för att arbeta professionellt i branschen med en unik spetskompetens med ekologiska produkter.

Utbildningen vänder sig till dig som brinner för makeup och skönhet ur ett miljövänligt och hållbart perspektiv. Kanske är du makeup artist idag och vill bredda din kunskap eller är du självlärd och vill diplomera dig?

Har du ingen erfarenhet av makeup är du välkommen till oss genom att göra ett inträdesprov, allt för att hålla högsta kvalitet och resultat. Inträdesprovet får du specifik information om när du anmält dig. Du får tydliga instruktioner om vad du ska lämna in och sedan sker en bedömning och du blir antagen eller välkommen att söka vid nästa terminsstart.

Rabatt

När du väljer en diplomutbildning hos Organic Beauty Academy by Medborgarskolan får du ett startkit för Makeup artistutbildningen till ett värde av 15 000 kronor och för hårstylistutbildningen med 8 000 kronor.
Vid kursstart erhåller du dessutom ett rabattkort som ger dig 40 procents rabatt på produkter från Zuii Organic.

Ledare

För oss på Organic Beauty Academy är bra produkter och en gedigen kunskap det absolut viktigaste. Därför är alla våra ledare aktiva i branschen. Det ger dig som deltagare en bättre förståelse och kunskap om hur branschen fungerar och vad som krävs av dig.
Varmt välkommen med din ansökan!


Anmälan