Diplomutbildning Hårstylist Yrkesutbildning - Distans

Ekologisk utbildning på distans!

Hårstylist - 10 veckors utbildning

Älskar du att skapa, fläta, bygga volym och få ett hår att se fantastiskt ut?
Detta är utbildningen för dig!

Du når en fördjupad kompetens inom styling för mode, photoshoots, visningar, bröllop och fest. Hur hanterar du olika typer av hår och vilka produkter är de bästa för att skapa volym?
Vi ger dig all kunskap du behöver för att arbeta professionellt.
Hårstyling-kit värde cirka 8 000 kronor ingår. Hårstylist 40 timmar, en gedigen utbildning.

På Organic Beauty Academy

Du får all förberedelse för att arbeta professionellt i branschen med en unik spetskompetens med ekologiska produkter.

Utbildningen vänder sig till dig som brinner för skönhet ur ett miljövänligt och hållbart perspektiv. Kanske är du hårstylist i dag och vill bredda din kunskap eller är du självlärd och vill diplomera dig?

Har du ingen erfarenhet som hårstylist är du välkommen till oss genom att göra ett inträdesprov, allt för att hålla högsta kvalitet och resultat. Inträdesprovet får du specifik information om när du anmält dig. Du får tydliga instruktioner om vad du ska lämna in och sedan sker en bedömning och du blir antagen eller välkommen att söka vid nästa terminsstart.

Rabatt

När du väljer en diplomutbildning hos Organic Beauty Academy by Medborgarskolan får du ett startkit för Makeup artistutbildningen till ett värde av 15 000 kronor och för hårstylistutbildningen med 8 000 kronor.
Vid kursstart erhåller du dessutom ett rabattkort som ger dig 40 procents rabatt på produkter från Zuii Organic.

Ledare

För oss på Organic Beauty Academy är bra produkter och en gedigen kunskap det absolut viktigaste. Därför är alla våra ledare aktiva i branschen. Det ger dig som deltagare en bättre förståelse och kunskap om hur branschen fungerar och vad som krävs av dig.
Varmt välkommen med din ansökan!


Anmälan