Tillbaka till Inredningsdesign

Inredning – kreativa och praktiska grunderFörverkliga dina idéer och lär dig mer om inredning!

Innehåll och mål
Kursen ger dig kunskap och inspiration om rumsgestaltning. Under kursen utvecklar du din kreativitet inom rums- och inredningsplanering.
Vi tecknar med perspektiv, arbetar med ritningar, 3d-modellering (fysisk och digital) och collage. Du kommer att få teoretiska baskunskaper inom bland annat färg och ljus, och hur du kan använda dessa för att förverkliga dina designidéer.
Var och en arbetar med sitt eget projekt för att skapa ett inredningskoncept och lär sig att presentera det på ett professionellt och effektivt sätt.

Upplägg
Kursen är uppdelad i olika aspekter som berör inredning och designprocesserna och dess utveckling. Detta ger dig möjligheten att steg för steg lära dig grundläggande kunskaper i inredning, utveckla din kreativa förmåga och förverkliga dina idéer.
Du får räkna med att avsätta viss tid varje vecka för hemarbete.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Våra ledare har specialkompetens inom sina ämnen.

Kursmaterial
Medtag penna och block för egna anteckningar. Information om övrigt material får du på kursen.

Utvecklingsmöjligheter
Kursen är en utmärkt grund för dig som vill lära dig om inredning och för dig som funderar på att fortsätta med studier eller arbete inom inredning och design.

Bra att veta
Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10% på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan

Författaren, odlaren och föreläsaren Peter Streijffert

Från bord till jord. Ta tillvara och få den bästa jorden. Varm- och kallkomposter! Vi gör en bokashi, ett smidigt sätt att kompostera.

Tisdag 8 november

Lär dig binda vackra buketter som ett proffs! Bind buketter inför bröllop, Alla hjärtans dag, med vår- eller vintagetema?

Visa alla floristkurser

Drömmer du om en ny trädgård? Eller vill lära dig mer om odling? Lär dig att skapa din egen oas på någon av våra inspirerande trädgårdskurser!

Visa alla trädgårdskurser

Gå en av våra diplomutbildningar! För dig som vill byta yrke eller inriktning!

Läs mer