Makeupkurs 40+

Kom och låt dig inspireras och grundligt vägledas i makeupens värld, bland vackra pigment, unika former och rätt tekniker. Vi skapar förutsättningar genom att kombinera makeup och hudvård, vilket ger ett strålande resultat, med den där lilla extra touchen.

Innehåll
I kursen får du lära dig att förbereda huden på bästa sätt, hantering av makeupredskap, hur du lägger en passande makeup utifrån former, färglära och skuggningar samt en hel del tips och kreativ inspiration

Upplägg
Vi träffas sex gånger och vid varje tillfälle ingår teoretisk och praktisk genomgång som avslutas med egen praktisk övning.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs förutom nyfikenhet på färg och form.

Kursledare
Frida-Marie E Olofsson är utbildad Makeupartist, Ekologisk hudvårdsterapeut, Spa-terapeut, Aromaterapeut och driver idag egen salong samt är makeuplärare på makeup och hudvårdsutbildningar.
Ledarna har arbetat hos oss under lång tid och har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning samt annan pedagogisk utbildning.

Kursmaterial
Makeup som används under kurstillfällena ingår, makeup kommer även att finnas till försäljning om man så önskar. Kostnaden kan betalas med swish.

Bra att veta
Vi skickar kallelse/inbetalningskort ca 1 vecka innan kursstart.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10% på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan

  • Kurslokal: Medborgarskolan Norrtäljekontoret, Hantverkaregatan 11, NORRTÄLJE (Karta)
  • Ledare: Frida-Marie E Olofsson
  • Start: den 13 oktober 2016
  • Dag och tid: Torsdag 19:00-20:30
  • Kurstimmar: 12
  • Tillfällen: 4
  • Kursnummer: 10341
  • Pris: 1290 kr

Köpvillkor

Medborgarskolan Norrtäljekontoret NORRTÄLJE

Hantverkaregatan 11, 76131 NORRTÄLJE
Telefon: 0176-103 00

Medborgarskolan Norrtäljekontoret
Hantverkaregatan 11
761 30 NORRTÄLJE

0176-103 00
norrtalje@medborgarskolan.se

Kontakta Medborgarskolan Norrtälje

Streetdance - även för killar, Barndans 4-5 år, Discomix, Klassisk balett, Burlesque, Reggaeton, Salsamix, Lindy Hop, Bugg & Foxtrot, Bröllopsvals och Tribal Bellydance. Välkommen!

Läs mer om våra danskurser!

Vi har kurserna för dig inom navigation och sjöliv! Till våren måste du passa på att lära dig navigera lite bättre - ta förarintyg!

Väv trendiga bordstabletter, löpare, väskor eller annat valfritt i traditionella och nya material. Endast fantasin sätter gränser! Vi har kurser på olika nivåer och vid olika tider.

Vävning

Snart startar inspirationskurserna för trädgård och blommor - passa på och anmäl dig nu!