Tillbaka till Cirkelledarutbildning

Fördjupning Presentera, engagera, inspirera

Fördjupning, Presentera, engagera, inspirera – konsten att fängsla deltagare

Detta är en utbildning som vänder sig till dig som är kursledare i Medborgarskolan och har gått första delen i Presentera, engagera, inspirera.

Den här utbildningen är för dig som vill fördjupa dina kunskaper i presentationsteknik. Vi utforskar tillsammans våra uttrycksmöjligheter. Vår förhoppning är att du efter utbildningen känner dig ännu vassare och mer bekväm med att stå framför en grupp och presentera. Övningar kommer att göras framför kamera och du får personlig feedback från ledarutbildaren och övriga deltagare.

LEDARUTBILDARE
Anette Nääs är etablerad skådespelare och erfaren dramapedagog. Hon har medverkat i flera stora produktioner inom både film och teater. Hon jobbar mycket med det personliga varumärket och hur detta ska användas på bästa sätt.

Inför utbildningen ska du ha förberett en presentation på max 3 minuter som du vill arbeta med under fördjupningsdagen. Du kan själv välja en text, det kan vara en dikt du tycker om, en låttext som tilltalar dig, en faktatext eller text som du använder dig av på din kurs. Hittar du ingen så kan du välja bland ledarutbildaren Anette Nääs förslag som du hittar på hennes hemsida www.naasproduktion.se under fliken inspiration.

Inför ledarutbildningen:
På Nääs Produktions Hemsida under fliken inspiration kan du hitta
förslag på texter att arbeta med, här hittar du även annat som kan
inspirera dig i ämnet:
• Youtube klipp
• Litteraturtips
• Program från UR

PLATS
Örebro

TID
Lördag 12 november 2016 kl 10.00–16.00
Kallelse skickas ut senast fem dagar före ledarutbildningen

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan