Tillbaka till Friskvård

Yodame- yoga,dans och meditation i skön förening

  • Kom i bättre form
  • Förebygg ohälsa

Här väver vi ihop yoga, meditaiton och frigörande dans i en skön mix. Befriad från prestation hittar du dina rörelser utifrån dina förutsättningar och din lust. Inga förskunskaper krävs.
Passar dig som är nyfiken på/gillar yoga och tycker om att röra på dig till all slags musik.Här väver vi ihop yoga, meditaiton och frigörande dans i en skön mix. Befriad från prestation hittar du dina rörelser utifrån dina förutsättningar och din lust.
Passar dig som är nyfiken på/gillar yoga och tycker om att röra på dig till all slags musik.


Kursledare
Carina Henningsson är läkare, Dance of Life®-pedagog och Mediyogainstruktör. Pågående vidareutbildning till dans- och Mediyogatherapeut.
Många vittnar om dansens helande kraft. För Carina blev dans och yoga en väg ut ur utbrändhet och ständig värk. Nu brinner hon för att dela med sig av den livsglädje hon funnit.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs! Passar alla oavsett kön, ålder, storlek. Även för dig med lättare funktionshinder.

Bra att veta
OBS! Denna kurs är ett samarbete som Medborgarskolan har med Carina Henningsson och all betalning sker direkt till kursledaren!

Pris: 1560 kr
Pensionär/långtidssjukskriven/student 1 360 kr


Ha mjuka, bekväma kläder. Barfota eller sockor med antiglid. Parfymfritt pga allergi
Mera info om alla kurser finns på www.joydame.se och Carina Henningsson 0733-786975

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan