Föreläsning: Måns Möller - Att nå sina mål

När Måns son diagnosticerades med autistiskt syndrom föll hans värld ihop. Det blev en vändpunkt i livet och nu fortsätter Måns sitt arbete för barn med neuropsykiatriska funktionshinder. Detta beskriver han med både värme och humor i denna inspirerande föreläsning om att lära sig att utmana sig själv och hur man gör för att nå sina mål.

"Efter 3 dagar stod jag med punktering i öknen och hade inte fått in en enda krona i min stiftelse, berättar Måns. Det var över 41 grader varmt och hemma i Sverige började folk satsa pengar på att jag aldrig skulle gå i mål. På kvällen ringer Sverige och meddelar att min cykelkompis Agneta Sjödin som skulle komma två dagar senare brutit lårbenshalsen när hon var ute och tränade. Det kunde börjat bättre… Jag förbannade mig själv att jag suttit i TV4:s Morgonsoffa och lovat att jag skulle klara av detta, vad fan hade jag gett mig in på?"

När Måns son Viggo diagnosticerades med autistiskt syndrom föll hans värld ihop. Det blev en vändpunkt i livet som han beskrev i sin föreställning ”Jävla pajas — det här skojar du inte bort”. Nu fortsätter Måns sitt arbete för barn med neuropsykiatriska funktionshinder i hans insamlingsstiftelse och detta beskrivs med både värme och humor i denna föreläsning om att nå sina mål. Den innehåller många goda skratt men framförallt väcker den frågor som: Vad har vi för mål? Vad krävs i förberedelser för att nå dit? Vad gör man när allt ”gått åt helvete”?
Det här är ett inspirerande föreläsning om att lära sig att utmana sig själv och hur man gör för att nå sina mål.

OM MÅNS MÖLLER
Måns Möllers humor är snabb, bred och vass. Han är lite av en branschens retsticka när han gör parodier av kändisar och på kända företeelser. Det är på scenen som Måns Möller verkligen kommer till sin rätt. I det spontana mötet med publiken blixtrar det av komiska infall. Han ses som landets bästa improvisatör och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt. Visst kan Måns humor hetta till lite, men den värmer alltid — inte bränns.

BRA ATT VETA
Platserna är onumrerade. Köpt biljett återlöses ej.

Kallelse/faktura gäller som inträdesbiljett.

Föreställningen är ca 75 minuter lång, ingen paus.

Anmälan