Tillbaka till För kropp och själ

Makeup - från dag till kväll! Nyhet

Alla är vi vackra på vårt eget unika sätt, både på insidan och utsidan. Trots det så har människan i tusentals år använt sig av smink för att försköna både män och kvinnor. Rätt produkt på rätt ställe kan göra underverk för trötta ögon och glåmig hud. Lär dig framhäva ditt ansiktes finaste drag och hur du skapar en festfin look!

Innehåll
Lägger du alltid din makeup på samma sätt till vardags som till fest? Behöver du inspiration för att våga ta ut svängarna? Med enkla medel kan du lätt piffa till din vardagliga make up till en fin festlook. Se i spegeln hur olika produkter formar, färgar och framhäver delar av ditt ansikte. Du får bland annat lära Dig olika tekniker för att lägga ögonskugga, hur Du sotar ögonen och hur Du går tillväga för att lyckas med instagramsminkning. På kursen får du möjlighet att ställa alla dina frågor, här är det högt i tak!

Upplägg
Vi träffas tre lördagar mellan klockan 16.00-18.15. Kursen omfattar 9x45 minuter.

Förkunskaper
Alla är välkomna. Ledaren individanpassar.

Kursledare
Emelie Boman är utbildad stylist och makeupartist. Hon läser till lärare och arbetar även på Kicks i Uppsala. Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Material
Av hygieniska skäl ber vi varje deltagare ta med sig sina egna produkter till kursen. Ta med dig de produkter och borstar du har hemma och komplettera med de produkter du saknar.

Bra att veta


Anmälan

Vill du veta mer om replokaler och musiksamarbeten i Mälardalen? Kontakta någon av våra Verksamhetsansvariga så berättar vi mer!

Läs mer här!

Gratis kurser i svenska och samhällskunskap för dig som är asylsökande.
Free tuition in Swedish and Swedish Society for asylum seekers.

Mer information/ More information

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan