Tillbaka till Samhälls- och beteendevetenskap

Dansklass i Foxtrot med Tony Irving (inkl biljett till föreläsning)

Dansa på ett stilfullt sätt med Tony Irving! Nu har du chansen att vara med på en fartfylld och rolig dansklass. Foxtrot är alltid foxtrot, oavsett om man vill dansa klassiskt eller modernt.

Tony Irving är mest känd som den karismatiske juryordföranden i TV-programmet Let’s Dance. Han har även gjort starkt intryck och stor succé som radioprogramledare, tidigare i radioprogrammet ”Irving i P4” och nu i ”Äntligen lördag” på Mix Megapol. Med sin brittiska accent och sin färgstarka stil har Tony blivit en folkkär profil med många järn i elden. Dansen är och har varit en stor del av Tonys liv. Tony har tävlat i dans i tjugo år, men har även intagit rollen som domare och kommentator, han har även drivit dansskola och undervisar i dans.

Bra att veta
Dansklassen är cirka 60 minuter lång och har ett begränsat antal platser. Efter anmälan kommer du att få mer information via e-post.

I priset ingår även en biljett till kvällens föreläsning med Tony. Föreläsningen hålls på Elof Lindälvs Gymnasium och börjar kl 18:00. Om någon annan ska betala för dig eller om du har en rabattkod, vänligen ange detta i meddelanderutan vid anmälan.

Anmälan