Tillbaka till Konsthantverk

Silverlera, Steg 1, Helgkurs

  • Utveckla din kreativitet
  • Uttryck dig själv på ett nytt sätt

Med enkla medel kan du tillverka trendiga och personliga smycken. Endast fantasin sätter gränser! Varför inte göra en julklapp till dina nära och kära.

InnehållI
Silverlera är finsilver i en konsistens som kan bearbetas som lera och sedan brännas till rent massivt silver. Det är ett nytt sätt att skapa med silver. Det ger stor frihet, kräver inte så avancerade verktyg men resultatet blir fantastiskt.

Förkunskaper
Du behöver inga tidigare förkunskaper.

Kursledare
Det är något speciellt med våra kursledare, de delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för! Vår kunniga kursledare är Åsa Backman som är bosatt i Sundsvall. Åsa är är utbildad vid PMC akademin i Stockholm och certifierad inom silverlera, Att skapa smycken har länge varit hennes hobby och tid för avkoppling, idag är det också hennes heltidsjobb! Åsas smycken, ALTI, finns hos flera återförsäljare i Sverige och lanserades 2014 även i Australien.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Materialet ingår i priset.

Detta är en intresseanmälan. Kursen har för närvarande inget planerat startdatum, när tillräckligt många har anmält sig återkommer vi till dig med frågan om du vill vara med, tackar du ja, blir din anmälan bindande. Du får då en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!

Anmälan

Du har väl inte missat Medborgarskolans galleri?
Galleri Granen är en mötesplats för samtidskonsten i Sundsvall och drivs sedan starten 2009 av Medborgarskolan.

Följ Granen

Följ oss på Facebook..

Så får du uppdateringar om arrangemang och kurser där du bor!

Medborgarskolan på Facebook

90-åriga Anna-Märta engagerar diskussionspigga pensionärer.

Läs vidare

Stort grattis säger vi till Ann Kock som är utsedd till Årets Kursledare 2015 av Medborgarskolan Region Mitt!

Läs mer