Tillbaka till För kropp och själ

Intresseanmälan företagsevent / företagskurser

Är du intresserad av att anordna kurs eller föreläsning för ditt företag?

Kanske är det någon som ska sluta; pensionsavgångar osv. eller så vill ni ha en kick off inför ett projekt eller inför eller efter semestern.

Vi anordnar kompetenshöjande kurser och föreläsningar på arbetsplatsen eller på plats hos oss i tex språk, ekonomi eller sjöliv liksom sociala aktiviteter inom musik (körsång, studioinspelning), hantverk (silversmide, tovning, keramik) eller mat och dryck (vinkunskap, matlagning), t ex som en aktivitetet med kollegorna, pensionsavgång, möhippa/svensexa eller födelsedagsfirande.

Företaget kan hålla till i våra lokaler i Mjärdevi (Collegium Teknikringen 7) där vi även har hantverksavdelning eller i vår lokal på Storgatan 40 eller i vårt kulturhus på samma adress mitt i stan; Kulturhuset Dahlian.

Vi skräddarsyr kurser och event efter era önskemål. Hör av er till oss genom att lämna en intresseanmälan här, ange vilket område som är aktuellt och ungefär när i tid genom att klicka på "anmälan".
Det går även bra att kontakta oss på linkoping@medborgarskolan.se eller kundtjänst 075-241 68 30

Anmälan

Följ oss på Facebook och Instagram!

InstagramFölj oss på Facebook!

Rabatter för dig som läser på Medborgarskolan

Om du går en kurs hos oss kan vi erbjuda dig rabatter bla. på kurslitteratur.

Rabatter på böcker

Rabatt på sjölivskurs och båtförsäkring

Inga problem!

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

075 - 241 68 30
(Regionens kundtjänst)

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor