Hindi för nybörjare - termin 1

Är du intresserad av Yoga, Bollywoods magiska filmvärld eller Bollywood dans eller vill du resa till Indien? Då är här en kurs för dig , hindi för nybörjare.
Hindi är det nationella språket i Indien och därmed ett av världens största språk och talas mestadels i norra och centrala Indien.

Innehåll
I kursen får du lära dig de grundläggande strukturerna i hindi, för att kunna klara dig i enkla vardagssituationer. Vi går igenom uttal, ord, grammatik och provar på alfabetet. Du får även inblick i den indiska kulturen.
För att kunna tillgodogöra sig en kurs i hindi krävs en hel del hemarbete.

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs.

Kursledare
Suvarna Dash-Wagh kommer från norra Indien och har hindi som modersmål. Hon har mycket kulturell förståelse för Indien och erfarenhet av pedagogiska metoder.
Det är något speciellt med våra kursledare...! Våra kursledare har i regel språket som sitt modersmål eller har en gedigen utbildning inom sitt språk. Medborgarskolan erbjuder varje termin många bra utbildningar som underlättar ledarens pedagogiska arbete och stimulerar till personlig utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterial finns angivet i din kallelse.

Bra att veta
Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 5% rabatt på www.bokus.com.
I Akademibokhandelns butiker kan du under samma period erhålla 10% rabatt på böcker, papper och kontorsvaror.

Liten grupp = 4-8 deltagare.
Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information på 08-518 062 02.

Anmälan

Få hjälp av vår kursledare att välja rätt kurs under våra inplaceringstest i början på terminen. Du kan också ta hjälp av Europarådets nivåskala och bedöm själv din nivå.

Se aktuella datum för våra inplaceringstest eller ring 010-157 63 61 och boka en tid!

Inplaceringstest/rådgivning

Doften av bröd från bageriet i Paris, smattret av duvor som lyfter från Sankt Marcusplatsen i Venedig eller känslan i fötterna efter en lång promenad i sanden på den spanska solkusten. Det ska vara lustfyllt att lära sig språk!

Här hittar du alla våra språkkurser!

Har du alltid drömt om att skriva en bok? Den här utbildningen kan vara ett viktigt steg på vägen. Att skriva handlar om att framkalla bilder, att hitta det inre bildskapandet som är en del av skrivprocessen.

Läs mer om utbildningen här

Study Swedish in an 2 weeks intensive course for beginners.

Swedish for beginners