Tillbaka till Gitarr och elbas

Gitarr - prova på enskild undervisning 15 min/person

Gitarr med enskild undervisning - Prova på-tillfälle om 15 min/person Gratis


Är du sugen på att börja spela gitarr men vet inte var du ska börja? I Glashusets gitarrskola för nybörjare får du lära dig de grunder som behövs för att sedan kunna gå vidare i ditt gitarrspelande. Vi går igenom de vanligaste grunderna t.ex. gitarrens olika delar och hur man hanterar gitarren på bästa vis.

I början av gitarrkarriären är det viktigaste att man har roligt. Att väva in de viktigaste grunderna i låtar som eleven vill lära sig gör att undervisningen blir både underhållande och lärorik. Även fast man inte kan stycket exakt lär man sig genom att ha roligt. Att bli påtvingad att spela nåt man inte vill gör att intresset för gitarrspel svalnar och ersätts av nåt annat. Att vi fokuserar på eleven och vad den vill lära sig gör att vi kan skräddarsy utbildningen så att eleven får ut det mesta utav undervisningen.

Förhandsanmälan till oss

Kursledare
Daniel "Trashcan" Andersson har många års erfarenhet av gitarrspel i praktiken, Genom att ha rört sig inom många olika musikstilar, allt från blues och pop till hårdrock har han skaffat sig en bredd som gör det möjligt att skräddarsy gitarrkurserna helt efter elevens egna önskemål.

Bra att veta
Förhandsanmälan krävs, ring 0240-126 70.

Anmälan

Stort grattis säger vi till Ann Kock som är utsedd till Årets Kursledare 2015 av Medborgarskolan Region Mitt!

Läs mer

90-åriga Anna-Märta engagerar diskussionspigga pensionärer.

Läs vidare

Följ oss på Facebook..

Så får du uppdateringar om arrangemang och kurser där du bor!

Medborgarskolan på Facebook