Tillbaka till Teater och dramatik

Close up Magic - Workshop 9 år+ med Caroline Ravn

Trolleri är något som alltid fascinerat människor. "Close up magic - nothing up my sleeve" söker inte bombastiska effekter utan går ut på att förbluffa med trolleri rakt inför publikens ögon.

Om Workshop Close up Magic
I denna Workshop är alla som är 9 år eller äldre välkomna. Vi introduceras i några av trolleriets grunder med hjälp av exempelvis mynt, kort, gummiband, rep och spongeballs. Vi får tips på och övar tekniker som går att applicera på prylar i vardagen. Ett urval av övningsföremål ingår i kursen och får behållas efter Workshopen.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.
Workshopen är öppen för alla från 9 år och äldre.

KURSLEDARE
Caroline Ravn
Caroline Ravn är en trollkonstnär som tagit världen med storm. Med ett flertal både SM- och NM-placeringar, pris som årets inspiratör och en utsåld teater i New York våren 2016 i bagaget är hon trygg på scen och tar sig an sin publik med charm, humor och elegans.
Caroline har även pedagogisk utbildning och erfarenhet och har tidigare hållit i trollerikurser både för barn och vuxna. Hon är även van att lära ut sin konst i form av workshop. Läs mer här: http://www.carolineravn.com/

Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
All materialkostnad är inkluderad i kurspriset. Kursmaterialet innefattar bland annat spongeballs, gummiband, rep och en exklusiv kortlek. Efter kursen får man behålla dessa saker, inklusive kortleken som är designad av Caroline Ravn tillsammans med Designer of the Year 2015.

Har du läst våra köpevillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller vänd dig till oss för upplysning. Det går att dela upp betalningen på två eller tre tillfällen utan extra kostnad. Ange önskemål om detta vid anmälan.

Startdatum i din bokningsbekräftelse är preliminärt. Invänta alltid kallelse!

RABATT
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på Bokus.
Läs mer om hur du gör http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare