Diplomutbildning Makeup Artist och Hårstylist Yrkesutbildning - Malmö

Ekoutbildning i Malmö

Makeup artist & Hårstylist - 30 veckor

Utbildningen ger dig en gedigen kunskap och erfarenhet inom områdena makeup och hår.Det gör dig attraktiv och anställningsbar i branschen eftersom du kan arbeta flexibelt med båda.

Utbildningen riktar sig till dig som drömmer om att lägga makeup för reklam, photoshoots, bröllop, modevisningar etc. Vi ger dig en bred kunskap om innehåll, ekologi, färglära, tekniker och praktisk erfarenhet samt byggande av din portfolio. Ekonomi och marknadsföring är delar av utbildningen som är unika för just vår utbildning.

Makeup artist-utbildningen är på 200 timmar och Hårstylist är 40 timmar. Med denna totalt 240 timmarsutbildningen ger dig en mycket gedigen utbildning som breddar dina chanser att lyckas i branschen.

Makeup artist

Utbildningen för dig som drömmer om att lägga makeup för reklam, photoshoots, bröllop, modevisningar etc. Vi ger dig en bred kunskap om innehåll, ekologi, färglära, tekniker och praktisk erfarenhet samt byggande av portfolio. Du får ett makeup-kit till ett värde av cirka 15 000 kronor ingår.

Hårstylist

Älskar du att skapa, fläta, bygga volym och få ett hår att se fantastiskt ut? Detta är utbildningen för dig! Du når en fördjupad kompetens inom styling för mode, photoshoots, visningar, bröllop och fest. Du lär dig att hantera olika typer av hår och vilka produkter som är de bästa för att skapa volym?

Ekonomi och marknadsföring är självklara delar av utbildningen som inte finns inkluderad i andra utbildningar. Vi ger dig all kunskap du behöver för att arbeta professionellt.

Spetskompetens med ekologiska produkter

På Organic Beauty Academy får du all förberedelse för att arbeta professionellt i branschen med en unik spetskompetens med ekologiska produkter. Utbildningen vänder sig till dig som brinner för makeup och skönhet ur ett miljövänligt och hållbart perspektiv. Kanske är du makeup artist i dag och vill bredda din kunskap eller är du självlärd och vill diplomera dig?

Har du ingen erfarenhet av makeup är du välkommen till oss genom att göra ett inträdesprov, allt för att hålla högsta kvalitet och resultat. Inträdesprovet får du specifik information om när du anmält dig. Du får tydliga instruktioner om vad du ska lämna in och sedan sker en bedömning och du blir antagen eller välkommen att söka vid nästa terminsstart.

Rabatt

När du väljer en diplomutbildning hos Organic Beauty Academy by Medborgarskolan får du ett startkit för Makeup artistutbildningen till ett värde av 15 000 kronor och för hårstylistutbildningen med 8 000 kronor. Vid kursstart erhåller du dessutom ett rabattkort som ger dig 40 procent rabatt på produkter från Zuii Organic.

Ledare

För oss på Organic Beauty Academy är bra produkter och en gedigen kunskap det absolut viktigaste. Därför är alla våra ledare aktiva i branschen. Det ger dig som deltagare en bättre förståelse och kunskap om hur branschen fungerar och vad som krävs av dig.
Varmt välkommen med din ansökan!

Anmälan