Tillbaka till Dans

Zumba Gold- Prova på- Seniorveckan

 • Träna smidighet och taktkänsla
 • Få bättre kroppskontroll
 • Ha roligt

Zumban är här för att stanna! Vi skakar och dansar loss till härliga latinamerikanska rytmer. Zumba är en intensiv och medryckande dans- och träningsform som blandar latinska rytmer till en underbar mix som gör gott för hela kroppen!

Innehåll
Zumba Gold är framtaget för dig som vill ha lugnare och mer skonsamt tempo. Gold passar dig som har ledbesvär, har svårt att röra sig fritt eller dig som vet med att din konditionsnivå är något lägre. Du rör dig i förkoreograferade, enkla stegkombinationer som du sedan kan ta med dig upp på dansgolvet. Du behöver inte kunna dansa, i Gold gör du de steg som din kropp och kondition tillåter.

Upplägg
Detta är ett engångstillfälle där man får en möjlighet att prova på.

Förkunskaper
Det krävs inga förkunskaper!

Kursledare
Marit Deubler

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Obligatorisk föranmälan krävs.
Ta med dig ett par sköna träningsskor, helst med bra stötdämpning som man hittar i skor avsedda för aerobics/innegympa. Sköna träningskläder som man lätt kan röra sig i.


Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Anmälan

 • Kurslokal: Showdansskolan Entré, Fabriksgatan 1, ÖREBRO (Karta)
 • Ledare: Marit Deubler
 • Start: den 6 oktober 2016
 • Dag och tid: Torsdag 13:15-14:15
 • Kurstimmar: 10
 • Tillfällen: 10
 • Kursnummer: 6533
 • Pris: Kostnadsfritt

Fullsatt

Showdansskolan Entré ÖREBRO

Fabriksgatan 1, 70210 ÖREBRO
Telefon: 019-764 14 00

Medborgarskolan Örebro
Storgatan 18
70361 ÖREBRO

019-764 14 00
orebro@medborgarskolan.se

Kontakta Medborgarskolan Örebro

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan