Tillbaka till Teater och dramatik

Musikalteater årskurs 4-6 Linnéskolan (endast för barn som går på skolan)

Lär dig grunderna inom dans, sång och teater. Vi fokuserar på sång och teater men även dans förekommer. Tillsammans arbetar vi fram ett eller flera musikalnummer. Vi avslutar terminen med att visa upp vad vi lärt oss. Så oavsett om du dansar, sjunger eller spelar teater, tveka inte! Nu är det showtime!

INNEHÅLL OCH MÅL
Vi arbetar med ett eller flera musikalnummer. Sång, teater och koreografi ingår och allt detta med ett individuellt fokus i gruppen. Vi avslutar terminen med att ha en liten redovisning vid sista lektionstillfället där vi visar upp för föräldrar, släkt och vänner vad vi lärt oss. Men det viktiga är inte slutresultatet utan att resan dit har varit lärorik och att alla känner att de själva har kommit en bit längre i scenkonstens magiska värld. Så oavsett om du dansar, sjunger eller spelar teater, tveka inte! Nu är det showtime!

INNEHÅLL
Sång-, teater- och dramaövningar. Lättare danssteg kombineras med sång.

FÖRKUNSKAPER
Barnen behöver inga förkunskaper.

KURSLEDARE
Det är något speciellt med våra kursledare! De genomgår kontinuerligt Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram. Programmet är en del av vårt kvalitetssystem, där det ingår såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Denna kurs är endast för barn som går på Linnéskolan och riktar sig till årskurs 4-6.

Start vecka 36, dag är ej satt än då vi avvaktar info från skolan vilken dag det är sal tillgänglig.


RABATT HOS BOKUS
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. Ange ditt kursnummer som "Kampanjkod" och få 5% rabatt på www.bokus.com.
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information.

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor