Måla i Olja och akryl

Målerikurs i Olja och Akryl
En kurs i olja- och akrylfärg där du med färg och form kan ge uttryck för din egen fantasi och fritt skapa under ledning. Kursledaren hjälper dig att utveckla och hitta ditt eget skapande, så väl som din teknik, detta genom olika inspirationer och kreativa övningar.
Du arbetar i egen takt under handledning.
Vi arbetar med färg, form, ljus och komposition. För både nybörjare och de som jobbat en del med måleri.

INNEHÅLL OCH MÅL
Här upptäcker du tillsammans med andra glädjen i att skapa.
Genom demonstrationer och övningar fördjupar vi oss i måleriets mysterier.

FÖRKUNSKAPER
Krävs inga. För nybörjare

KURSMATERIAL
Ta med papper och penna och det material som ni ev. redan har hemma. Efterhand får ni tips av handledaren vad som kan vara bra att införskaffa.
Från och med hösten 2016 arbetar vi endast med miljövänliga färger.
Vi i Medborgarskolan Syd är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.
Det innebär att alla anställda har ett ansvar att arbeta efter de rutiner som är lämpliga i det dagliga arbetet, främst inköpsrutin, resepolicy, kemikalieinstruktion samt att hålla sig uppdaterad med vad som händer i vårt miljöarbete och ta emot revisioner på våra olika orter.

KURSLEDARE
Johanna Rehn är en Malmöbaserad konstnär som utbildat sig i Florens. För henne är måleri att leka med materialen, undersöka såväl det estetiska som det personliga. Ingenting är omöjligt och hon älskar att smitta av sig skaparlustan.
Johanna har ställt ut från Stockholm till Köpenhamn till Florens. Till vardags skapar hon konst i framförallt olja, plexiglas och bläck, hon illustrerar även barnböcker och undervisar konst för alla åldrar och nivåer.
Hemsida: www.johannarehn.se

Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Parkeringsmöjligheter: Lokfarare-, Banvakts-, Eldare- och Rallaregatan

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor