Tillbaka till Yoga

Yinyoga

  • Du tränar upp din förmåga att fokusera
  • Sömnen och din mentala energi kan förbättras
  • Din kroppsmedvetenhet ökar och du blir mer rörlig och smidig

Yinyoga är en meditativ yogaform. Den ger ett ökat flöde av energi i kroppen genom att man fokuserar på bindväv och fascia. Denna yogaform är en motvikt till yang, det snabba och effektiva tex,ashtangayoga. Yinyogan betonar enkelhet och stilhet.

INNEHÅLL
Övningarna består av ett fåtal golvnära och lugna positioner som praktiseras på ett inkännande förhållningssätt. Positionerna hålls länge för att komma åt på djupet och detta balanserar energi och cirkulationen mycket effektivt.

Kursen innehåller inget vinyasa flow eller solhälsningar.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Susanne Kemi har arbetat som träningsinstruktör sedan 1990 och som yogalärare sedan 2003. Hon är utbildad friskvårds-, zon- och massageterapeut och har tidigare arbetat på olika gym och andra träningsanläggningar. I dagsläget driver hon företaget Yogasan, där hon även håller detoxkurser i kombination med yoga, avslappning och meditation.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

BRA ATT VETA
Yogamattor och filtar finns att låna, men du får gärna ta med din egen matta och filt. Duschmöjligheter saknas i lokalen - kom gärna ombytt till passet!
Friskvårdsbidrag eller friskvårdskuponger/-checkar från Min Friskvård eller ActiWay kan användas på denna kurs.
Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

031-755 14 00

Lokalkontor i Region Väst

Se Måns Möllers varma föreläsning i höst!

Läs mer & boka biljett

Anmäl dig till Tonys Irvings dansklass och/eller föreläsning!

Läs mer & anmäl dig

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning