Medspråk onsdag kl. 13,30 sal 108

Kom på Medspråk! Öva svenska!
Medspråk är till för att du ska få hjälp när du lär dig svenska. I små grupper övar du på att förstå och prata svenska. Alla är välkomna. Det är gratis att vara med vi startar vecka 35 men du kan hoppa in när som helst.

Improve your spoken Swedish.Welcome to Medspråk! You will improve your conversation in small groups. No fee. Come and join us!

BRA ATT VETA
Vi har medspråkargrupper varje dag måndag till torsdag 10.00 -11,30 samt 13,30 - 15.00 anmälan görs till Marina Hellström på våning 1 på Medborgarskolan tel. 019-7641403
Vi har aktiviteter från januari till slutet av november.

Alla samtal sker på lätt svenska, Kostnadsfritt

FÖRKUNSKAPER
Lite svenska

VÅRA LEDARE
Till dessa arrangemang är alla välkomna såväl svenskar som invandrare. Ledarna stödjer bara träffarna
Alla våra ledare är utbildade och godkända genom Medborgarskolan

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare