Tillbaka till Konsthantverk

Silvertrådsarbete Armband

  • Utveckla din kreativitet
  • Uttryck dig själv på ett nytt sätt

Silvertrådsarbete Armband

INNEHÅLL O MÅL
En rolig teknik med oändliga variationer.
Du gör ett armband med fyrkantig och halvrund silvertråd och olika dekorationer. Du kan sedan använda tekniken hemma. Det krävs ingen bränning eller lödning.

BRA ATT VETA
Du får låna alla verktyg och övrig utrustning som behövs.

KURSPRIS
1250 kr. där 400 kr betalas till Medborgarskolan och 850 kr direkt till kursledaren innan kursen börja(priset är inklusive material, lån av verktyg och dylikt.) denna summa kan inte avbetalas.

LEDARE
Gun Hallberg utbildad PMC lärare (PMC = Precious Metal Clay, ädelmetal lera ) med många strängar på lyran. Förutom erfarenhet från tillverkning av silversmycken är hon skulptör och konstnär med många utställningar bakom sig. Hon har varit med i Konstrundan sedan 2005 och många separatutställningar runt om i Sverige o Danmark men även flera jurybedömda utställningar i Skåne.
Kom gärna förbi i hennes verkstad, Studio 4U på Tågaborg i Helsingborg
www.naturdesign.se

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Vår ledare Gun Hallberg är PMC certifierad inom silverlera. www.naturdesign.se

BRA ATT VETA
Vi i Medborgarskolan Syd är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.
Det innebär att alla anställda har ett ansvar att arbeta efter de rutiner som är lämpliga i det dagliga arbetet, främst inköpsrutin, resepolicy, kemikalieinstruktion samt att hålla sig uppdaterad med vad som händer i vårt miljöarbete och ta emot revisioner på våra olika orter.
Det går att dela upp kursavgift på 2 el 3 månader utan extra kostnad. Har du läst våra köpe villkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller fråga oss!

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskaps utbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

RABATT
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus och Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör <http://www.medborgarskolan.se/topp meny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/>

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor