Tillbaka till Övrig sång

Låtskrivarkurs - med svenska texter

UPPLÄGG OCH MÅL
Tillsammans går vi igenom olika sätt att skriva sånger och metoder som kan underlätta skrivandet. Vi provar oss fram under lättsamma och kravlösa former. Möjlighet finns för den som önskar att även framföra sina alster för gruppen.

FÖRKUNSKAPER
Kursen riktar sig till såväl den som aldrig skrivit sånger tidigare likväl till den som vill komma vidare i sitt sångskapande.

KURSLEDARE
Gunnar Törngren är erfaren vismakare och låtskrivare samt gitarrist. Han har gett ut en bok om att vara trubadur och är återkommande gästföreläsare på en av landets visskolor. Han arbetar även professionellt med språket som verktyg och hur språket påverkar oss människor. Han har en mycket tillåtande attityd och utgår alltid från nivån hos var och en.

Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Visst kursmaterial ingår.

BRA ATT VETA
Spelar du något instrument så tag gärna med det!

Alla kursstarter är preliminära, en studietimme är 45 minuter. Fakturan kommer via mail före kursstart. (Vänligen ange er mail vid kursanmälan)

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information.


Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0500-48 25 15

Lokalkontor i Region Väst

Kombinera skön avkoppling i hängmattan med någon av alla våra roliga sommarkurser!

Se utbudet av sommarkurser!

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Ta bästa bilden - tävla om en Canon EOS 700D systemkamera och fotokurser!

Läs mer om tävlingen!