Lär dig att laga en god soppa och baka ett gott bröd till.


Lär dig att laga en god soppa och baka ett gott bröd till. Tillsammans med Birgitta Rosell får du lära dig att laga en god och mättande soppa. Vi bakar också ett välsmakande gott bröd till. Kom som du är och njut av att utvecklas tillsammans. Du betalar självkostnadspris för ingredienserna direkt till ledaren.

Innehåll
Vi lär oss laga god soppa och baka gott bröd.

Upplägg
Kursen omfattar 4 x 45min per tillfälle. Vi träffas en gång i veckan 3 v..

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

KursledareAlla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Ingredienser finns på plats.

Vi reserverar oss för prisändringar.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan har många olika kurser och samarbetar med Tegelhuset.

Bra att veta
Kursen är kostnadsfri endast kostnad för ingredienserna.
Har du funderingar? Idéer om kurser i Tegelhuset i Odensbacken skicka ett mejl till anita.touronen@orebro.se eller irene.ljungstedtedt@medborgarskolan.se

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor