Tillbaka till Keramik

Vedic art Skulptur del 2

Öppna din egen kreativa kraft och skapa från ditt inre. Med Vedic Art får du möjlighet att öva upp din skapande förmåga utan krav och prestation. Här är processen det viktiga - inte det färdiga resultatet

Innehåll
Med Vedic arts 17 principer som bas skulpterar vi i materialet lera. De 17 principerna tar dej framåt och inåt i ditt skapande till ditt egna unika uttryck. Vi skapar med intuition och av hjärtans lust.


Upplägg
Detta är en helgkurs lö och sö.

Förkunskaper
Kursen är öppen för alla som gått Vedic Art måleri. Du kan välja att gå den ena helgen eller båda.

Kursledare
Ylva Elmström ör utbildad i Vedic art samt Vedic art skulptur. Hon är även kursledare i Keramik.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Vilket material och vilken litteratur används. Vilka kostnader tillkommer?.

Vi reserverar oss för prisändringar.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Efter Vedic art skulptur 1 så kan du gå Vedic art skulptur 2.

Bra att veta
Lämplig klädsel, lokalens beskaffenhet m m.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor