Tillbaka till Teckning

Lär dig grunderna i teckning och kroki

Ta chansen och lär dig grunderna i att teckna. Här får du även teckna kroki efter levande modell.

INNEHÅLL OCH MÅL
Kursen vänder sig till både nybörjare och mer vana tecknare där du får lära dig olika teckningstekniker och material. Teckna är en effektiv teknik för att öva seende och din förmåga att se någonting så som det verkligen ser ut. Vi lär oss även teckna kroki efter levande modell.

UPPLÄGG
Kursen fördelas över 5 träffar. Vi startar tisdag 4 oktober 2016 kl 18-21. Sista träffen tecknar vi kroki med levande modell, vilket ingår i kursavgiften.

FÖRKUNSKAPER
Inga. Den här kursen passar även utmärkt till dig som behöver teckna i din yrkesroll. Till exempel enklare konstruktionsritningar ,rördragningar och i pedagogiska sammanhang.

ERBJUDANDE: 25% rabatt på kursavgiften för ungdomar 14-18 år.

KURSLEDARE
Niklas Wahlström är mångsidig och som behärskar kunnande i olika områden från teckning till tredimensionellt skapande. Är dessutom en bra pedagog med sin bild- och slöjdlärarutbildning i botten.

KURSMATERIAL
Ta med eget skissblock, i A3- format, blyertspennor - gärna en bred uppsättning från ljusa stift (F) till mörka stift (B). Vi erbjuder "prova-på- material" till första träffen.

BRA ATT VETA
Hiss in till lokalen finns. För mer information om kursen ring 090- 77 96 11.


Medborgarskolans kunder har 5% rabatt på böcker hos [ http://www.bokus.com/ ]www.bokus.com. Ange arrangemangsnr "som kampanjkod". Du får som Medborgarskolans kursdeltagare även  10% rabatt på böcker, papper-, och kontorsvaror(gäller ej tidsskrifter, DVD, musik) i Akademibokhandelns butiker mot uppvisande av personlig kallelse/faktura.

Anmälan

Det finns en rad förmåner och möjligheter på Medborgarskolan för medlemmar i Aktiva Seniorer. Läs mer här

Aktiva Seniorers hemsida

Kom och lyssna på föreläsningar under hösten.

Läs mer här

Umeå Fågelförening bedriver aktiviteter kopplade till fåglar som riktar sig till såväl nybörjare som vana fågelskådare.

Se höstens program

Vi kan erbjuda 500 kvm fina och fullt utrustade lokaler för de flesta ändamål - mitt i Umeås centrum.
Ring 090-77 96 11