Akustisk gitarr enskild undervisning 20 min - Löpande start

Pop, rock eller blues, oavsett musikgenre passar det att spela gitarr. Oavsett om du är nybörjare eller har spelat gitarr förut, nu har du chansen att lära dig spela gitarr från grunden eller kanske ta upp ett tidigare intresse.

Innehåll
Vi lär oss spela ackord och melodi och jobbar med enkla grundläggande rytm- och gitarrövningar.

Upplägg
Enskild undervisning, 10 ggr 20 minuter. Undervisningen anpassas efter nivå, förkunskaper och intresse. Starttid och dag efter överenskommelse med ledaren.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Du behöver inte ha spelat gitarr förut.

Kursledare
Felix Cederborg har stor musikalisk bredd med musikteorin som röd tråd genom alla genrer. Han är utbildad inom musikteori, arrangering, ljudteknisk och musikjuridik.

Patrik Brodin är trummis, basist och gitarrist som spelat i flera band. Han har undervisat i musik på flera olika skolor. Just nu arbetar han deltid som musiklärare i Karlstad. Han har även lång erfarenhet av musikproduktion och har bland annat läst musik- och ljudproduktion på Ingesund. Musikaliskt har han hjärtat i rock och funk men behärskar de flesta musikgenres.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterial ingår i avgiften.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Vi erbjuder även andra kurser inom sång och musik. Varför inte gå en låtskrivarkurs och lära dig skriva din egen musik!

Bra att veta
Gitarrundervisning kan bokas löpande. Ange gärna önskemål om dag och tid vid anmälan. Ledaren kontaktar dig för bokning.

Medtag egen gitarr. Möjlighet att hyra gitarr finns i begränsad omfattning. Ange eventuellt önskemål om gitarrhyra vid anmälan..

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare