Tillbaka till Solosång

Sång enskild undervisning - Löpande start

Kanske är det dags att ta klivet ut ur duschen och börja sjunga nu, eller också har du redan god sångvana och vill lära dig mer. Oavsett om du tagit sånglektioner och sjungit tidigare, i kör eller som solist, eller är helt nybörjare så är det här något för dig!

Innehåll
Du får träna sångteknik, rytmik, uttryck, scenteknik och improvisation, allt utifrån förkunskaper och önskemål.

Upplägg
Enskild undervisning, totaltid 10 x 30 minuter alternativt 5 x 60 minuter. Undervisningen anpassas efter nivå och intresse. Starttid och dag efter överenskommelse med ledaren.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Du behöver inte ha sjungit förut.

Kursledare
Marika Appelholm är utbildad sånglärare på Ingesunds musikhögskola och sjunger allt från Pop, rock, och musikal till reggae. Men allra helst sjunger hon klassiskt. Marika har även studerat två år på folkviselinjen vid Malungs Folkhögskola.

Kjell Lundman är i grund och botten saxofonist och undervisar även i detta. Sången ligger dock Kjell varmt om hjärtat och han undervisar även i sång.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterial ingår i kursavgiften.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Vill du lära dig spela ett instrument för att kunna spela själv när du sjunger? Vi har många andra kurser inom sång och musik och hyr även ut replokaler till band.

Bra att veta
Sånglektioner kan bokas löpande och vi erbjuder undervisning både dag- och kvällstid. Ange gärna önskemål om dag och tid vid anmälan. När din anmälan kommit in hör vi av oss och ledaren kontaktar dig för bokning.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan