Tillbaka till Data

iPad och iPhone enskild undervisning - Löpande start

Medborgarskolans datakurser
  • Få ut det mesta av din dator
  • Ta del av den digitala världen
  • Lär dig verktygen

Har du en iPad eller iPhone som du inte förstår dig på? Eller har du precis börjat använda din telefon eller surfplatta och är nyfiken på att lära dig alla möjligheter som tekniken erbjuder? Vill du ha egen tid med vår lärare? Då är detta kursen för dig. Tillsammans med vår lärare går du igenom vad du vill lära dig och ni gör därefter en individuell studieplan.

Exempel på vad du kan välja att lära dig:

* Inställningar och praktisk användning av din iPhone/iPad
* Installera, använda och sortera olika appar
* Kartor och platstjänster
* Kamera och bildredigering
* Kommunikation med SMS/MMS, Skype, Facetime och sociala medier.
* Synkronisering för att exempelvis skicka bilder mellan din dator och din iPad/iPhone
* Underhållning så som E-böcker, Ljudböcker med mera.

Upplägg
Kursen omfattar så många tillfällen som du vill ha och är i behov av. Du gör själv upp en studieplan tillsammans med vår lärare. Kostnad är 395 kronor per 45 minuter.

Förkunskaper
Kursen vänder sig till dig som är helt och hållet nybörjare eller har lite förkunskaper på några områden men behöver trygga ditt användande mer.

Ta med din egen iPhone eller iPad

Kursledare
Vår kursledare Herbert Keitel har lång vana av att lära ut både grundläggande datakunskaper och kunskaper för att använda iPad och iPhone. Alla våra kursledare genomgår dessutom Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Tag med din iPad/Iphone och tillhörande användarmanual.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Bra att veta
Tag med din iPad/Iphone och tillhörande användarmanual.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Kaffeautomat finns, ta med en 5- krona.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor