Tillbaka till Vävning

Vävning

Väv trendiga bordstabletter, löpare, väskor eller annat valfritt i traditionella och nya material. Endast fantasin sätter gränser!

INNEHÅLL
Du som vävt innan lär dig nya tekniker. Tillsammans med kursledaren bestämmer du vad som är lämpligt att göra.

UPPLÄGG
Ledaren går igenom de olika momenten gemensamt och individuellt. Du arbetar med hopfällbara vävstolar, som du kan låna hem och arbeta med hemma mellan sammankomsterna.

FÖRKUNSKAPER
Grundkurs.

KURSLEDARE
Våra kursledare har många års erfarenhet i ämnet och flera års utbildning inom det textila och konstnärliga området. Ledarna har arbetat hos oss under lång tid och har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning samt annan pedagogisk utbildning.

KURSMATERIAL
Ta med papper, penna, sax och måttband. Kostnad för kursmaterial tillkommer. Du kan ta med eget material eller beställa material gemensamt i gruppen. I kurslokalen finns tillgång till inspirationsmaterial t ex böcker och vävprover.

BRA ATT VETA
I gruppen är oftast kursdeltagarna på olika nivå, men det går utmärkt att komma som nybörjare i en pågående grupp.
Vi skickar kallelse/inbetalningskort inför kursstart.

Anmälan

Vill du veta mer om replokaler och musiksamarbeten i Mälardalen? Kontakta någon av våra Verksamhetsansvariga så berättar vi mer!

Läs mer här!

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor