Tillbaka till Modedesign

Klädstyling - Skapa din egen basgarderob - Sommarkurs!

Känns garderoben tom trots att den är proppfull av olika plagg? I kursen Klädstyling - Skapa din egen basgarderob lär du dig att bygga upp en klädbas med dig själv som utgångspunkt. Ta makten över din garderob och get dressed for success!

Innehåll
Under kursen lär du dig om:
. hemligheter bakom den individuella stilen.
. grunder för din personliga färg- och figuranalys.
Kursens utgångspunkt är i din befintliga garderob. På kreativa Ekeby Bruk får du under ledning av kursledaren Svitlana Kovalenko tips och råd för att du ska känna dig säker i din egen stil.

Upplägg
Kursen går under en helg (lördag och söndag samma vecka) och omfattar 4 x 45 min per sammankomst.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs för att delta på kursen.

Kursledare
Svitlana Kovalenko. Svitlana är utbildad civilingenjör i klädsömnadskonfektion och även utbildad gymnasielärare inom textil. Hon har bland annat arbetat med mode och design i flera år på Bolandgymnasiet och arbetat mycket med färganalys och styling. Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Kursmaterial ingår inte i kursavgiften. Vi utgår ifrån din egen basgarderob så ta med dig några plagg ur den som du vanligtvis använder.

Kallelse/Faktura
Kallelse/Faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala? Skriv då i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare