Tillbaka till Fotografi och film

Kvällsfotografering- 1 tillfälle - Spökveckan

  • Lär dig god komposition
  • Utveckla din känsla för färg

När mörkret faller kan du få döda ting att bli levande med hjälp av en ficklampa och din fantasi.


Innehåll
Tillsammans med vår duktiga kursledare Peter Schedwin får du under en kväll lära dig hur du fotograferar i mörker. Du behöver ha med dig en systemkamera, ett stativ och en ficklampa.

Vi samlas i Medborgarskolans lokaler på Storgatan 18 och promenerar sedan tillsammans till slottet och slottsparken där vi kommer att låta fantasin flöda!


Kursledare
Peter Schedwin undervisar inom fotografering och bildkomposition. Han har en bakgrund som pressfotograf, är skolad inom dokumentär fotografi, och har arbetat åt Medborgarskolan med fotokurser sedan 2003. Fokus ligger ofta på samtal kring bildskapande och själva utvecklandet av deltagarens förmåga att ta bättre bilder.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Upplägg
1 tillfälle. 18:00-20:00

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan