Tillbaka till Matlagningskurser

Allergimat för café- och restaurangpersonal, online

Innehåll
Detta är en kurs för dig som arbetar eller vill arbeta inom café och restaurang och samtidigt
har en önskan om att servera säker och god mat även till allergiker och överkänsliga.
Kursledare är Malin Randeniye leg. dietist och matentreprenör. I kursen går hon igenom gluten-, mjölk- och äggfritt i café och restaurang.
Ni får lära er vad som kännetecknar varje allergi eller överkänslighet samt vad som bör undvikas, men utöver det får ni även härliga tips
och recept på hur ni lyckas med fria maträtter och bakverk.

Löpande starter = du bestämmer själv när du vill starta din kurs inom 30 dagar, då din kod är giltig.

Upplägg
Du får inloggningsinstruktioner via e-post inom en vecka från det vi behandlat din anmälan.
En inbjudan skickas till dig med en länk som du måste aktivera för att få tillgång till din kurs. Denna länk är giltig i 30 dagar om du inte klickar på länken löper tidsfristen ut. För ny länk efter 30 dagar debiteras du 125 kr.
Du bestämmer själv när du vill starta din kurs inom dessa 30 dagar.
Du läser i din egen takt under de 5 veckor din individuella kod är giltig.
Om du har några andra frågor, tveka inte att höra av dig!

Kursen är upplagd på 4 avsnitt och du jobbar i din egen takt. Du kan jobba med kursen var du än är, i din mobil, surfplatta eller på din dator.
I ditt virtuella klassrum träffar du din kursledare och dina kurskamrater och du kan när som helst ställa frågor till kursledaren eller diskutera med kurskamraterna.

Förkunskaper
Kursen kräver inga förkunskaper.

Kursmaterial
Ingen extra kostnad tillkommer för material, allt material finns i ditt klassrum på nätet.

Kursledare
Malin Randeniye som leder kursen har tidigare arbetat som legitimerad dietist och hon har även arbetat i storkök.
Idag driver hon sitt eget företag À Table! där hon arbetar som matentreprenör och bland annat håller kurser och
föreläsningar om mat vid allergier och intoleranser. Malin har också startat och är chefredaktör för den glutenfria
online-tidningen GF Glutenfri Matglädje som är ett matmagasin med enbart glutenfria recept.

Bra att veta
Om du har frågor om den här kursen kontakta:
info.sthlm@medborgarskolan.se

Ångerrätten
Om du accepterar att påbörja kursen redan under ångerfristen så innebär detta att du har samtyckt till att kursen inleds och du förlorar då din ångerrätt. Om du påbörjar kursen under ångerfristen kan alltså inte längre utnyttja din ångerrätt. Detta framgår i Dal 2 kap 4 §.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6% rabatt på www.bokus.com.
I Akademibokhandelns butiker kan du under samma period erhålla 10% rabatt på böcker, papper och kontorsvaror.

Anmälan