Tillbaka till Företagsekonomi

Aktier och fonder - fortsättningskurs

Obs. Fortsättningskurs.

Här får du den kunskap som krävs för att du ska komma igång med ett långsiktigt och lönsamt sparande i aktier och fonder. Kursen vänder sig till dig som vill eller redan har börjat spara i enskilda aktier eller fonder.

INNEHÅLL
Vi behandlar möjligheter och risker, portföljtänkande och aktievärdering. Du får praktiska tips om hur det går till att köpa, förvalta och sälja aktier.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Dag har hållit aktiekurser på Vuxenskolor i 20 år, men också hållit aktiekurser för anställda på Ericsson i Mölndal, SCA, SKF och Fastighetskontoret för att nämna några. 1983 arbetade jag också på Första Sparbankens Fondavdelning i Göteborg. Han har arbetat väldigt länge i Medborgarskolans regi i Göteborg. Omtyckt, lär ut väldigt grundligt. Dag tillhör valberedningen för Aktiespararnas Riksförbund & Aktiespararna Göteborg Väst. Dessutom är Dag idag anställd i 2 aktiebolag för att sköta placeringarna.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.


KURSMATERIAL
Kurslitteratur ingår inte i kursavgiften.
<http://www.adlibris.com/se/bok/aktie--och-fondhandboken-lar-dig-spara-i-aktier-och-fonder-for-en-battre-privatekonomi-9789189212336>
Aktie & fondhandboken, författare: Björn Wilke


BRA ATT VETA

Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0300-69 01 70

Lokalkontor i Region Väst

Se Måns Möllers varma föreläsning i höst!

Läs mer & boka biljett

Anmäl dig till Tonys Irvings dansklass och/eller föreläsning!

Läs mer & anmäl dig

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning