Akustisk gitarr fortsättning

Pop, rock eller blues, oavsett musikgenre har gitarren sin givna plats. Det är ett instrument som passar alla åldrar. Gå från ”En Ball Groda Dansar Aldrig Ensam ” till riff, skalor och improvisation. Fortsätt utveckla ditt gitarrspel!

Innehåll
Denna kurs vänder sig till dig som har tidigare erfarenhet av gitarrspel. Du kommer bland annat lära dig:

• Ackord
• Skalor
• Melodispel
• Olika kompstilar
• Enklare noter

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i tio veckor, samma dag och tid. Vi gör uppehåll för skollov och eventuella röda dagar. Kursen omfattar 1x45 minuter per kurstillfälle.

Förkunskaper
Du har gått en nybörjarkurs och en fortsättarkurs i gitarr eller har motsvarande kunskaper.

Kursledare
Steinar Nilsen är yrkesverksam musiker och orkesterledare med många års erfarenhet av undervisning av både barn och vuxna.
Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom pedagogik.

Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften. I kursen använder vi oss av boken Gitarr.nu del 1 av Norén, Johansson och Eriksson med ISBN 9789185575961. Boken finns att beställa på Bokus.com och Adlibris.com. Ta med egen gitarr.

Bra att veta
· Vi gör uppehåll för skollov och eventuella röda dagar.
· Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.
· Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Vill du veta mer om replokaler och musiksamarbeten i Mälardalen? Kontakta någon av våra Verksamhetsansvariga så berättar vi mer!

Läs mer här!

Gratis kurser i svenska och samhällskunskap för dig som är asylsökande.
Free tuition in Swedish and Swedish Society for asylum seekers.

Mer information/ More information

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor