Tillbaka till Data

Smartphone o Surfplattor Android, fortsättning

Medborgarskolans datakurser
  • Få ut det mesta av din dator
  • Ta del av den digitala världen
  • Lär dig verktygen

Denna kurs är en fortsättning på vår grundkurs för dig som har en Smartphone eller Android surfplatta. Här går vi vidare med fler smarta tips och funktioner.

INNEHÅLL
Kursen tar vid där grundkursen slutade. Ni som deltagare har här stora möjligheter att påverka innehållet så se till att komma med många önskemål. Våra ledare har förstås många idéer men detta är verkligen en chans att skräddarsy kursen.

Det kan tex innehålla mer om hur man ställer in sina favoriter så de alltid finns tillgängliga och hur man kopplar mellan mobilen och din dator. Det blir fler användbara appar och även en del om de olika sociala media som finns lätt tillgängliga.

FÖRKUNSKAPER
Kursen vänder sig till dig som har gått vår grundkurs eller har förkunskaper och vill lära sig mer.
Ta med din egen Smartphone eller Surfplatta.

OM KURSLEDAREN
Våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Glöm inte att ta med dig din mobil/platta då det är era egna mobiler/plattor vi ska använda under kursen.

RABATT HOS BOKUS
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. Ange MEDBO14 som "Kampanjkod" och få 5% rabatt på www.bokus.com.
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor