Tillbaka till Dans

Zumba

  • Träna smidighet och taktkänsla
  • Få bättre kroppskontroll
  • Ha roligt

INNEHÅLL
Träningsformen är som ett dans-fitness pass där du lär dig dansa bl and annat Salsa, samba, Merengue, Reggaeton. Musiken är medryckande och varje låt har en egen koreografi utformad av enkla danssteg.
Har du missat kursstarten - gör inget! Går utmärkt att efteranmäla sig och endast betala för resterande gånger

UPPLÄGG
Alla låtar tillsammans utgör en träningsintervall, d.v.s en kombination av snabba och långsamma rytmer. Du behöver inte kunna dansa för att medverka.

KURSLEDARE
Linnéa Henningsen, hon är ledare för medborgarskolan i Zumba, balett, showdans och yoga. Hon undervisar även i yoga på actic gym i Kristianstad.
Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs.

Ta med dig ett par sköna träningsskor, helst med bra stötdämpning som man hittar i skor avsedda för aerobics. Sköna träningskläder som man lätt kan röra sig i.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

BRA ATT VETA
Mjuka kläder och ett par bekväma skor. Ta med vattenflaska. Obs! Invänta alltid din kallelse till kursen!

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare