Tillbaka till Naturvård och djurskydd

Naturvandringar - Mindfulness i naturen

Upplev den vackra färgsprakande våren till fots. Olof guidar dig genom fantastiska landskap i Örebro Län. Upptäck nya platser och känn hur naturen har en läkande kraft. Samling vid Trängens IP. Därefter tar vi oss till någon trevlig vandringsled.

Bra att veta
Datum för naturvandring 3 maj, 10 maj, 17 maj och 24 maj. Samåkning i bilar. 12:- / mil till föraren. Kuperad terräng.
Grova skor, regnkläder och matsäck för två raster.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta oss! 019-764 14 00

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan