Tillbaka till Dans

Dancekidz 5-6 år

  • Träna smidighet och taktkänsla
  • Få bättre kroppskontroll
  • Ha roligt

I denna kurs får barnen på ett lekfullt och roligt sätt testa på att dansa.

INNEHÅLL OCH MÅL
Barnen tränas på ett pedagogiskt sätt utan anhörig med. Vi kommer att inspireras av både modern dans och lite mer show, där vi leker med både olika tempon och rytmer.
Har du missat kursstarten - gör inget! Går utmärkt att efteranmäla sig och endast betala för resterande gånger.


LEDARE
Joanna Nordqvist har tidigare varit ledare för Medborgarskolan i många år, främst inom streetdans men även showdans. Hon tog ett uppehåll på några år eftersom hon började studera igen. Hon läser nu till grundlärare och tycker att arbete med barn samt att se deras utveckling ger mycket glädje.

Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Lektionen varar i 45 min. Bekväm klädsel. Medtag vattenflaska. Föräldrar får ej vara i danssalen, endast första gången. Vi träffas 9 gånger och den 10:e gången har vi en liten uppvisning av vad vi har lärt oss.

RABATT HOS BOKUS
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. Ange ditt kursnummer som "Kamanjkod" och få 5% rabatt på www.bokus.com.
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information.

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor