Tillbaka till Teater och dramatik

Minimusikal 7-10 år

Det är här det börjar! Älskar du att dansa, sjunga och spela teater och kan du inte låta bli att showa? Då har du kommit rätt! På minimusikal-klasserna utvecklar vi på ett lekfullt sätt, anpassat till ålderns nivå, de grundliggande grundera inom dans, sång och teater samt med målet att stärka varje deltagares självförtroende.
Missade du kursstarten? Då kan du efteranmäla dig och betala de resterande träffarna.

INNEHÅLL
Här får ditt barn prova på känslan och glädjen att röra sig i takt med musiken. Göra lättare dansrörelser och koordinera steg. Lättare steg kombineras med sång.

FÖRKUNSKAPER
Barnen behöver inga förkunskaper. Men behöver klara sig utan medföljande vuxen. Då föräldrar endast får närvara vid del av första och sista lektionstillfället.


KURSLEDARE
KURSLEDARE
Astrid Fahlby har länge varit barnledare för scouter och har själv medverkat i liknande grupper som minimusikal när hon var barn. Musik är också ett intresse och hon spelar både fiol och gitarr. Hon hoppas på en trevlig höst tillsammans!KURSMATERIAL
Lediga kläder

BRA ATT VETA
Det går att dela upp kursavgiften på 2 el 3 månader utan extra kostnad. Har du läst våra köpevillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller fråga oss!

RABATT
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus och Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör <http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/>

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare